Top liidrid

Steve Jobs (arengumootor) 

Tema loominguline teadlikkus, tema „täpsus detailides” oli selgelt Apple'i edasiviiv jõud. Kiiresti kasvavate tehnoloogiaettevõtete maailmas muutis Apple'i selliseks selgelt eristuvaks kaubamärgiks selle lihtsus - Jobsi idee ja tema kunstihõng. Jobs polnud aga tuntud mitte ainult kunstilise perfektsionismi poolest. Veelgi enam, ta oli oma rahva mees, südamest kõva töömees ja loov inimene, kes armus oma töösse sügavalt. Ta oli ettevõtja, kelle tõttu tunnevad innustust mitmed ärimeeste põlvkonnad pikalt ka pärast tema surma.
Jobs on jaganud ka oma optimistlikku vaadet surmale väites, et:

Surm on elu kõige parem leiutis. See on elu arengumootor. See puhastab vana, et leida teed uuele.”Steve Jobs HD wallpaper download

Bill Gates (leader)

Bill Geits motiveerib liikmetes loovust esile kutsuma. Selle asemel, et koguaeg ise ideid välja pakkuda, harjutab ta intellektuaalset stimuleerimist, mis julgustab ja suunab töötajaid loovust kasutama olukordades, kus seda vaja on. Loovamate meeltega kaasneb probleemide lahendamiseks rohkem võimalusi. Gatesi peetakse edasiviivaks mõtlejaks.
Juba varajasest east peale oli ta probleemide lahendamisel haruldaselt visa. 
Gates mõtles välja pikaajalise plaani Microsofti edukaks juhiks saamiseks ja vaatamata ootamatutele takistustele, pidas ta oma plaanist lõpuni kinni ega muutnud oma suunda. Ta keskendus alati tulevikule, luues kindla ja vastupidava strateegia.

Books Bill Gates thinks you should read - Business Insider

Comments

Popular posts from this blog

Suured investeeringud ja veel suuremad läbikukkumised

(Hacker - HOWTO) arvustus

Hääletage minu poolt palun :)